WEDSTRIJD ZVK Hildas Beringen - Krijnen Keukens Malle  6 - 4  (2-1)

DATUM 19-01-2007  21:10

DOELPUNTEN 08 min 0-1 Smaal Richard, 15 min 1-1 Boujemaoui Kamal, 19 min 2-1 Cagliostro Antonio, 23 min 2-2 Pereira Bryan, 26 min 3-2 Demiryurek , 30 min 4-2 Boujemaoui Kamal, 31 min 4-3 Van Bavel Jaap, 34 min 5-3 Atmani Mourat, 35 min 6-3 Atmani Mourat, 38 min 6-4 Van Bavel Jaap

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:
Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Bart Michiels, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Bryan Pereira, Dimitri Ghielens (doelman), Bjorn Seuntjens

Wedstrijdverslag:
Coach Frank Belmans van Krijnen Keukens Malle had zijn spelers uitvoerig gewaarschuwd voor de moeilijke verplaatsing naar Hildas Beringen en terecht zo blijkt. Krijnen Keukens Malle kwam na 8 minuten op voorsprong toen Richard Smaal een een-tweetje met Bryan Pereira met succes afrondde. Op basis van het percentage balbezit was de voorsprong van Malle verdiend maar Hildas Beringen, dat zeer gegroepeerd voor eigen doel speelde, bleek zeer gevaarlijk op de counter via Mourat Atmani en in het bijzonder Kamal Boujemaoui. Boujemaoui is minder bekend in de KBVB maar maakte in het verleden het mooie weer bij Amigo Schepdael. Hildas Beringen was erin geslaagd om Kamal en zijn maatje Mourat Atmani aan te trekken omdat hij in het veldvoetbal van derdeklasser St. Niklaas is overgestapt naar Berchem Sport waar de combinatie veld/zaal blijkbaar wordt toegestaan. Voor vele toeschouwers en ook coach Belmans van Krijnen Keukens Malle behoren beide spelers tot de allerbesten van de reeks. Het was ook Kamal Boujemaoui die Hildas Beringen in de 15de minuut op gelijke hoogte bracht. Vier minuten later trapte een andere nieuwkomer, Antonio Cagliostro Hildas op een 2-1 voorsprong, tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld, namelijk het meeste balbezit voor Malle met daartegenover de scherpe counters van de thuisploeg. Krijnen Keukens Malle kwam aanvankelijk nog op gelijke hoogte via Bryan Pereira maar daarna voerden Boujemaoui en Atmani een heuse show op en het was onder hun impulsen dat Hildas uitliep tot een veilige voorsprong. Demiryurek, ooit ploegmaat van Frank Belmans bij Dilsen (veldvoetbal), maakte in de 26ste minuut de 3-2 en even later vergrootte Boujemaoui zelf de voorsprong tot 2 doelpunten. Topschutter Jaap Van Bavel van Malle lukte in de 31ste minuut de aansluitingstreffer maar net alle andere Nederlanders bij Krijnen Keukens trouwens, was duidelijk zichtbaar dat hij een mindere dag had. In 2 dolle minuten besliste Mourat Atmani met 2 mooie doelpunten de wedstrijd in het voordeel van Hildas Beringen. Jaap Van Bavel kon nog vanaf 10-meter milderen tot 6-4 maar daar bleef het bij en Hildas Beringen had de dik verdiende overwinning beet.

Door de nederlaag van Proost Lier en ook MSC Antwerpen behoudt Krijnen Keukens Malle 4 en 5 punten voorsprong op de tweede en derde in de rangschikking.